About us

Toen ik deze blog in 2010 begon, was de technologie om onze huizen met LED-verlichting aan te steken niet eens beschikbaar. Vandaag, een groot aantal nieuwe LED-lampen zijn nu beschikbaar en de markt is booming.

Het afgelopen jaar heb ik nauw samengewerkt met een team van Nederlandse zonne-experts om de meest betaalbare en efficiënte zonnepaneelproducten te evalueren. Het doel: een systeem creëren dat, zelfs zonder de beste zonnepanelen, de meest betrouwbare en langste levensduur van uw zonnelampen kan leveren.

Onze studie toonde aan dat, zelfs als je niet de hoogst mogelijke zonnepaneel technologie te gebruiken, het nog steeds niet uit hoe goed het paneel is, als je niet in staat bent om het in te schakelen. Als het zonlicht te fel is en het zonnepaneel te oud is, zal het zeer lage energie produceren en de LED's zullen zwak worden en nooit meer werken. Dit is de reden waarom de meest effectieve manier om uw elektriciteitsrekening te verminderen is om uw inefficiënte en onbetrouwbare zonnepanelen te vervangen door moderne, betrouwbare LED-lampen.

Op social media vind je mij hier in mijn eigen profiel.

Als u meer wilt weten over mijn werk en / of mijn ervaring in de gloeilamp industrie, voel je vrij om te controleren of mijn portefeuille.

Deze blog is gemaakt in een opwelling, terwijl ik woonde in Duitsland en op zoek naar nieuwe mogelijkheden, en ik ben op de zoektocht sindsdien. Ik ben in mijn laatste jaar van de universiteit, en als mijn laatste jaar van de universiteit komt tot een einde, ik ben niet zeker welke richting ik wil nastreven. Ik overweeg naar de universiteit, en overweeg een Masters in Applied Physics of een doctoraat in de kwantumfysica.

Ik heb het gevoel dat er een kans om meer artikelen te schrijven, en ik wil meer richten op de mensen die ik ontmoet op de Gloeilamp Expo, zoals de verkopers en degenen die geïnteresseerd zijn in het krijgen van betrokken zijn bij de industrie. Ik probeer om betrokken te raken in de markt, en deze blog zal dienen als mijn hub voor mijn werk.

Mijn motto is om alles te verkennen over zonne-energie en proberen om een probleem op te lossen. In deze blog ben ik op zoek naar oplossingen voor problemen voor mensen die zonne-licht willen gebruiken als alternatief voor hun elektrische verlichting. Om de mensen te kunnen helpen, moet ik informatie verzamelen over hoe zonne-energie te installeren, de belangrijkste problemen, hoe ze op te lossen. Ik wil weten hoe ik het licht voor je kan laten werken.

Ik ben ook geïnteresseerd in oplossingen voor mensen die hulp nodig hebben bij hun energievraagstukken. Hiertoe zal ik deze blog gebruiken om meer informatie te krijgen, zodat mensen mijn vragen kunnen stellen of ik meer informatie kan geven. Alle links in deze blog zijn naar deze wiki en dus kun je me elke vraag stellen in dit forum of vraag me om iets in het algemeen. Ik heb veel moeite in deze blog, en ik heb veel video's. Hier is een link naar de nieuwste video.

Ik ben geboren in een klein dorpje in Nederland, maar ik woon nu bijna 12 jaar in Frankrijk. Ik was altijd geïnteresseerd in zonne-licht en zonne-energie. Ik heb mijn eigen kleine bedrijf in de zonne-energie-industrie, als specialist in zonne-verlichting, voor bijna 10 jaar.

Het afgelopen jaar ben ik begonnen met het experimenteren met zonne-verlichting voor mijn huis. Ik heb geprobeerd veel verschillende lichten, om hun kwaliteit te testen, evenals hun ontwerp, om ervoor te zorgen dat ik kon de beste zonne-verlichting beschikbaar voor het publiek te maken. Dus besloot ik om een vergelijking van verschillende lichtbronnen te doen. Wat ik vond is dat hoe meer hoe beter. Zonne-verlichting hebben zoveel voordelen voor de gezondheid, het milieu en de economie. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd, en ze kunnen worden aangepast aan elk budget. De beste zonne-verlichting, zijn degenen die kijken en werken de beste, evenals de beste kwaliteit lichtbron. Dus laten we eens kijken hoe deze lichten presteerden op mijn kleine appartement.