Hoe te testen

In eerste instantie hadden we een paar vragen over wat we zochten. Wat moesten we weten over een zonne-licht? Zijn ze "groen" of "zonne-energie"? Wat zijn de kosten? Kunnen we een directe vergelijking maken met onze lokale winkel? Het duurde een beetje tijd om erachter te komen dat we wat vragen moesten stellen. 1. Over wat voor licht hebben we het? Veel mensen denken van zonne-verlichting als "groen," vanwege hun hoge energie-efficiëntie en hun hoge lichtopbrengst. Maar niet elk merk is eigenlijk groen. Dus, voordat je een zonne-licht oppakt, denk na over wat je licht zal doen. Zal het de hoogste output hebben? Zal het de langste levensduur zijn? Hoe verhoudt het zich tot zijn concurrenten? Als je niet zeker bent, het eerste wat je moet doen is online gaan om uit te vinden wat het beste merk is.

Dus we schreven veel. We hebben er nog een paar te laten zien.

Ons lab is een verzamelplaats geworden voor een stel nieuwe wetenschappers. We proberen ervoor te zorgen dat u uw eigen apparatuur maken en leren hoe u deze in het proces bedienen. U bijvoorbeeld enkele basisinstructies voor een digitale camera krijgen. We hebben ook gidsen voor meer geavanceerde apparatuur en tutorials. Maar we hebben ook veel andere dingen. Bijvoorbeeld, in deze blog hebben we veel artikelen over zonne-verlichting, gloeilampen, elektronica, zonnepanelen, zonne-energie systemen, zonne-omvormers, en andere projecten. Ik weet niet zeker of ik wil al deze dingen hier op te nemen, maar dit is de plek om te beginnen. En zoals je zien hebben we ook een aantal gidsen. Dus als je gaat om een zonne-licht te kopen moet je hier komen en bladeren door de tutorials eerste.

Te vaak mensen niet begrijpen van de wetenschap die betrokken zijn bij een bepaald product of dienst die ze overwegen de aankoop. Daarom zijn we zo trots om als eerste de wetenschap achter onze producten te delen. Dit omvat wat onze producten het beste beschikbaar maakt. Wij delen die wetenschap met u en hopen dat u dat ook doet. In onze blog proberen we u alle kennis en adviezen te geven die u nodig hebt om het meeste uit uw aankoop van zonnelampen te halen. Onze zonne-licht reviews en beoordelingen van andere producten zijn ook een belangrijk onderdeel van het proces, omdat het geeft ons een nieuw perspectief op producten die we misschien niet eerder hebben overwogen. Ik kan niet wachten om mijn eigen zonne-licht reviews met u hier te delen. U ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft over de technologie. Laten we een praatje maken.

Voor nu zullen we proberen om de blog berichten bijgewerkt en gericht op de technische aspecten van zonne-verlichting te houden.

De beste zonne-verlichting zijn degenen die een geweldige kwaliteit en prestaties hebben, en ze komen allemaal in een verscheidenheid van pakketten die u helpen het meeste uit uw geld.

Beste zonne-verlichting voor uw huis

Zonnepanelen leveren het grootste deel van uw macht, maar hoeveel moet u betalen voor hen? Een zonnelamp zou de beste manier kunnen zijn om uw elektriciteitsrekening te verhogen. Maar wat doen zonnepanelen eigenlijk voor u? Onze zonnelamp review richt zich op de beste zonnepanelen, evenals hun kosten. We praten over welke soorten zonne-lamp hebben een goede prijs / prestatieverhouding, en dan kijken we naar een aantal van de top zonne-lamp pakketten beschikbaar voor verkoop.

Zonne-lampen zijn ontworpen om een deel van de elektriciteit van uw huis rechtstreeks aan de zon, en de panelen zijn degenen die het doen. Ze kunnen tot een paar uur in- en uitschakelen, afhankelijk van het weer, dus verwacht niet dat het de hele tijd in het midden van de nacht wordt ingeschakeld.

U ziet onze contactgegevens en de merken zullen nooit uw gegevens en e-mail hebben. Alle zonnelampen merken moeten in contact komen met Anna voor een persbericht of een persbericht in de beste van de wereld.

De Sunlight Foundation is een non-profit organisatie die bewustzijn en voorlichting over licht creëert. Het is ook een non-profit, wat betekent dat we geen corporate sponsors en geen overheidsfinanciering. Wij geloven in transparantie van alle lichtbronnen en we werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat mensen in de wereld zich toegang kunnen veroorloven tot het licht van de natuur. U over ons lezen op Wikipedia, lees onze blog, ondertekenen onze petitie, ons steunen op Patreon of ons helpen onze gemeenschap te ondersteunen! U ook deelnemen aan onze nieuwsbrief om als eerste updates te ontvangen! Bedankt en hebben een geweldige dag! Dank aan iedereen die ons ondersteund door de hele Kickstarter campagne.