Waar worden zonnelichten gemaakt?

Hier in Nederland. Wat ze niet weten is dat zonne-verlichting worden gemaakt door een bedrijf genaamd PVB. Im Gegensatz zu Tuinbank Rotan ist es folglich auffällig leistungsfähiger. Ze zijn een van de grootste PV-productiebedrijven ter wereld. Als gevolg daarvan hebben ze vaak de hoogste prijzen voor zonne-verlichting. Ik heb hier geen probleem mee, maar ik wil niet dat er zonnelampen worden gemaakt in Nederland, want dat zou de banen in dit land vernietigen. Zonnelampen in Nederland kosten slechts 2,5 euro per mWh (en er is hier een gratis elektriciteitsmeter, dus ik kan met een strak gezicht zeggen dat deze prijzen goed zijn!). Voor een derde van de prijs moet er in Nederland een zonnelampje kunnen komen, maar dat vergt veel werk voor de PVB en de overheid. Welke soorten zonne-lampen zijn er? Ik ga een video maken om te laten zien dat PVB geen zonnelampen kan maken. Dat is een lange video, maar het uitgangspunt is: In de komende jaren zal de prijs van zonne-verlichting lager zijn dan het nu is, en de mensen die het zich vandaag niet kunnen veroorloven, zullen het zich ook snel kunnen veroorloven. Ik ben hier niet om te pleiten voor of tegen verandering. Ik ga gewoon laten zien dat, vanuit een puur economisch perspectief, dit de manier is waarop de wereld gaat. Ik denk dat er in de toekomst ruimte is voor verbetering, maar het zal van de PVB moeten komen, niet van de overheid.

De prijs van een PV-systeem moet in staat zijn om de kosten van het onderhoud en de upgrade van het PV-systeem te dekken, maar dat betekent niet dat alle systemen hetzelfde zijn.

Een typisch zonnelichtsysteem is zo ontworpen dat de maximale hoeveelheid licht die beschikbaar is om te worden gebruikt op een bepaalde dag wordt gebruikt. Als u nog een watt licht toevoegt, zal uw systeem een beetje langzamer lopen en uw energieverbruik zal toenemen. Wanneer zonne-systemen worden geïnstalleerd in een gebied, zijn er twee mogelijke uitkomsten. Een daarvan is het toevoegen van meer capaciteit en het verlagen van de kosten van de installatie, wat in sommige gevallen kan leiden tot minder efficiënte systemen, zoals die in plattelandsgebieden. De andere is om hetzelfde aantal watt van het licht te houden, maar maken het zo dat de hoeveelheid licht die het systeem kan bieden is hetzelfde of zelfs iets minder.

Deze twee scenario's passen niet op een harmonieuze manier bij elkaar. Und das ist wirklich erstaunlich, vergleicht man es mit zonlicht. Om dezelfde hoeveelheid lichtopbrengst te behouden, worden zonnesystemen meestal geïnstalleerd met een combinatie van twee of meer modules die in één systeem worden gecombineerd. Dit kan goed werken op het platteland, omdat het meer licht in staat stelt om het gebied te bereiken en dus meer licht te gebruiken. In meer stedelijke gebieden is dit echter niet het geval en creëert het een situatie waarin het energieverbruik van het systeem (of zelfs het hele gebouw) toeneemt door de extra stroom die uit de extra modules wordt opgewekt. Een betere oplossing is om een ander type systeem te gebruiken, en dus zal ik je laten zien hoe. Ik heb geprobeerd om een voorbeeld van een buitenlichtsysteem dat een enkele module gebruikt om meer dan dezelfde hoeveelheid licht te produceren met een andere module te gebruiken, en dus om een vergelijkbare hoeveelheid lichtopbrengst te behouden heb ik ervoor gekozen om dat systeem als voorbeeld te gebruiken. De twee modules die u zien zijn de power module en de energie module. De "power" module zet energie om in licht. De "energie" module zet het licht om in energie.